About

CHRISSIZE is een jong en dynamisch bedrijf van Nederlandse bodem. We zijn ervaringsdeskundig als het aankomt op plussize fashion en hebben de handen ineengeslagen om een stijlvolle, comfortabele, tijdloze én duurzame collectie samen te stellen voor vrouwen met een confectiemaat 42-56. Vrouwen met een druk leven die er bij iedere gelegenheid goed uit willen zien. Onze collectie kun je door de rijke materialen bij verschillende gelegenheden gedurende de gehele week dragen. De ene keer chique met een mooie hak, de andere keer comfortabel met een sneaker maar altijd vrouwelijk. We willen dat je blij bent als je in de spiegel kijkt. Draag wat je leuk vindt en wees trots op jezelf!

CHRISSIZE is voor de vrouw die een elegante en luxe uitstraling wil bij elke gelegenheid. Het is bij uitstek hét label voor de goedgeklede vrouw die geen concessies doet als het om kwaliteit en pasvorm gaat. Zij heeft een beschaafde doch eigenzinnige look, gaat altijd goed gekleed waarbij zij haar vrouwelijke curves accentueert. 

Graag vernemen we jouw ervaringen dus voel je vrij om een review te schrijven of ons te mailen met jouw persoonlijke tips. We willen werken aan een product waar jij blij van wordt! Wear what you like and be yourself!

Kwaliteit
We maken kleding met veel draagcomfort van hoogwaardige kwaliteit waar je lang plezier van hebt. De stoffen die we gebruiken zijn crêpe, dolce, microfiber en travel wear. Allemaal stoffen die allure combineren met comfort. Deze stoffen vallen soepel waardoor ze niet tekenen, zijn licht in het gewicht en krimpen niet. Easy wear and easy travel dus met heel veel draagcomfort en weinig onderhoud. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen want alles is op elkaar af gestemd.

We hebben het ontwerp en de productie van de collectie geheel in eigen hand en sturen waar nodig continue bij om een hoogwaardig eindproduct te kunnen garanderen. En alles wordt vóór productie door gepast en aangepast voor een optimale pasvorm en heel veel draagcomfort.

Productie
We werken met eigen Nederlandse ontwerpers om een uitstekende pasvorm te bereiken. De productie vindt plaats in kleine ateliers die we regelmatig bezoeken om toe te zien op de kwaliteit en goede en veilige werkomstandigheden. We kennen onze producenten persoonlijk en stellen hoge eisen aan hun inzet om een mooi product te maken.

Alles op de site is eigendom van Chrissize en mag zonder voorafgaande toestemming niet worden gekopieerd of gebruikt.

Shop nu
Chrissize sfeer La Sorella crepe IMG55914