fbpx

Lieve ambassadeurs,

Graag nemen wij jullie mee op onze reis van afgelopen maand september naar Shanghai. Na drie jaar zijn wij toe aan een volgende stap. Echter het is een grote ontdekkingsreis vanuit onze ervaringsdeskundigheid. Na verschillende collecties online zijn wij sinds de beurs van afgelopen zomer ook zichtbaar in de winkels. Dit is echter een andere manier van werken. Omdat wij de lat hoog hebben liggen zijn wij op zoek gegaan naar exclusiviteit, maar wat betekent dit dan?

ChrisSize maakt het verschil in kleur en prints!

Onderscheidend, eigen energie en ergens het verschil maken in kleur en prints. Het klinkt misschien heel simpel maar hoe dan? In de wet van geloven in jezelf en de krachten van de gedachten zijn wij gehoord. Wij zijn “gezien” en er is een verbinding ontstaan waardoor wij in het netwerk van Shanghai zijn toegelaten.

Shanghai is een betoverende stad waar alles mogelijk is ten opzichte van bijvoorbeeld Polen of elders waar wij ook meerdere collecties hebben mogen produceren. Mede ons bezoek aan dé grootste stoffenbeurs ter wereld is een enorme eyeopener om onszelf te blijven ontwikkelen. Kortom, kansen, leermomenten en de laatste trends kunnen ontdekken. 

De gedrevenheid van de mensen die werken in de fabriek zijn ons het meeste bijgebleven. Passie en spirit om mooie dingen te maken, wij worden hier zo blij van omdat dit een gemeenschappelijke noemer is van de missie en visie van ChrisSize. De gehele mentaliteit en daarmee de bevlogenheid zijn onderscheidend ten opzichte van onze eerdere ervaringen. 

In maart 2020 zullen wij wederom afreizen naar Shanghai om samen met ons team de zomercollectie 2020 samen te stellen. Ook hier weer zullen er verrassende elementen te vinden zijn. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de focus ligt op elegant, chique en comfortabel met wederom verrassende kleuren styles.

Omdat ons de mogelijkheid geboden is om eigen prints en kleurstellingen te maken hebben wij dit met beiden handen aangepakt. Wij verwachten een schitterende collectie, mix and match met een fantastische kwaliteit en in afgestemde kleuren variaties .

Wij luisteren naar jullie ambassadeurs

Daarnaast doen wij ons best om ieder seizoen naar onze ambassadeurs te luisteren. Wat betekent dit dan? Collecties verfijnen, op jacht naar bijzondere knopen, ritsen, bandjes etc. Elk seizoen zullen er ook nieuwe patronen ontworpen worden. Heel waardevol en zeker een toegevoegde waarde wat terug te zien is in onze aankomende nieuwe collectie winter 2020. Wij nodigen een ieder dan ook uit om wederom te komen shoppen en zelf te ervaren wat onze ontwerpen voor jou doen. Wees welkom!

-X- Chris Size

 

Deel deze blog via Facebook of Twitter

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay