fbpx

Jij bent meer dan jouw kledingmaat alleen

Ben jij jezelf vandaag? Als je in de spiegel kijkt, moet je blij zijn met wat je ziet, ongeacht je kledingmaat. Daarom stellen wij speciaal voor jou een elegante, stijlvolle en eigentijdse collectie samen waarin jij je prettig voelt, zodat je gaat stralen. Je kunt onze collectie naar hartenlust mixen en matchen waardoor je de ideale combinatie kunt samenstellen die past bij jouw mood en jouw figuur.

Alles wat je in onze shop ziet is op voorraad en direct leverbaar.

Dutch design

Een vrouw is meer dan haar kledingmaat alleen! Dat is onze visie.
Chrissize is dicht bij zichzelf gebleven door met trots en passie een stijlvolle collectie te presenteren, met als kers op de taart de Limited editions!
Voor vrouwen die hun rondingen positief willen benadrukken en zich daardoor zelfverzekerd voelen. Wij zijn ervaring deskundig en hebben de krachten gebundeld om een elegante, tijdloze en comfortabele collectie samen te stellen in de confectiemaat 42 tot en met 56.

Chrissize legt de lat hoog! Wij geloven in duurzaamheid, kwaliteit en slow fashion en gebruiken daarom uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoffen zoals microfiber, dolce, travel wear en crêpe. De stoffen vallen soepel waardoor deze niet tekenen, zijn licht in gewicht en krimpen niet. Easy wear and easy travel met heel veel draagcomfort en weinig onderhoud! En omdat vóór productie alles wordt doorgepast, kunnen we je een optimale pasvorm garanderen.

Chrissize is er voor elke vrouw die er goed uit wil zien en voor iedere gelegenheid. Wees blij met wie jij bent! Wear what you like and be yourself!

Shop nu
round