fbpx

“Het Nederlands label Chrissize voor de vrouw die zich durft te laten zien”

Chrissize is een elegant, kleurrijk, tijdloos en comfortabel grote maten merk (42-56)
Met liefde gemaakt
“Chrissize staat voor: elegant, sprankelend, stijlvol & comfortabel, zelfbewust en kleurrijk. Een vrouw die zich durft te laten zien en ja, ook met haar onzekerheden.” Unieke ontwerpen voor Curvy vrouwen en voor elke gelegenheid, altijd met een vrouwelijk silhouet.”

Het plus size label ChrisSize is gestart door de zoektocht naar de ultieme plus size jurk. Inmiddels shop je op de webshop ook broeken, leggings, treggings, flared broeken en tunieken.
We maken kleding die je zelfvertrouwen geeft! Chrissize is een flamboyant kledinglabel. We ontwerpen voor vrouwen die kiezen voor stijlvol, maar ook comfortabel, tijdloos én duurzaam. Gun jezelf kleding waar jij je lekker in voelt, dat is een cadeautje voor jezelf. Chrissize ontwerpt haar collecties kleurrijk en in exclusieve prints.

 

Chrissize – Curvy fashion for you:

elegant, sprankelend, stijlvol & comfortabel, zelfbewust en kleurrijk.

 

Chrissize – Curvy fashion for you: sprankelend, stijlvol & comfortabel, zelfbewust en kleurrijk. Een vrouw die zich durft te laten zien en ja, ook met onzekerheden. ChrisSize is een jong en dynamisch bedrijf van Nederlandse bodem. We zijn ervaringsdeskundig als het aankomt op plussize fashion en hebben de handen ineengeslagen om een stijlvolle, kleurrijke, comfortabele, tijdloze én duurzame collectie samen te stellen voor vrouwen met een confectiemaat 42-60. Vrouwen met een druk leven die er bij iedere gelegenheid goed uit willen zien. Onze collectie kun je door de rijke materialen bij verschillende gelegenheden gedurende de gehele week dragen. De ene keer chique met een mooie hak, de andere keer comfortabel met een sneaker maar altijd vrouwelijk. We willen dat je blij bent als je in de spiegel kijkt. Draag wat je leuk vindt en wees trots op jezelf!

ChrisSize is voor de vrouw die zich goed voelt in een elegante, comfortabele en kleurrijke outfit. Het is bij uitstek hét label voor de goedgeklede vrouw die geen concessies doet als het om kwaliteit en pasvorm gaat. Zij heeft een beschaafde doch eigenzinnige look, gaat altijd goed gekleed waarbij zij haar vrouwelijke curves accentueert. Graag vernemen we jouw ervaringen dus voel je vrij om een review te schrijven of ons te mailen met jouw persoonlijke feedback. Wij werken aan een product waar jij blij van wordt! Wear what you like and be yourself.

Oog voor detail en duurzaamheid

“Wij luisteren goed naar onze klanten en doen geen concessie aan kwaliteit en pasvorm. Door de keuze van stretchmaterialen en kwaliteitsstoffen, valt de kleding heel flatteus. Lichte stoffen met een hoog draagcomfort, die niet krimpen of kreuken. Strijken is verleden tijd, het is wash en go. Naast twee collecties per jaar ontwerpen wij limited editions, op-is-op.

Productie

Wij hebben alles in eigen hand: van ontwerp tot productie. De kleine ateliers waar de collecties gemaakt worden, bezoeken wij regelmatig. Er wordt geproduceerd onder goede en veilige werkomstandigheden. Duurzaam en slow fashion zijn voor Chrissize keywords, dat vinden wij heel belangrijk.”

Omarm je lijf

“De basis van Chrissize is liefde voor mode vanuit de ervaringsdeskundigheid van moeders tot dochters. Wij ontwerpen en tekenen de patronen met deze krachtige vrouwen in gedachten. Daarna begint de zoektocht naar de mooiste stoffen en maken wij de prints, uiteraard met de perfecte afwerking. Als laatste wordt de collectie doorgepast voor een optimale pasvorm. Klanten vinden de kleding elegant en vooral draagbaar. Een jurkje bijvoorbeeld kan feestelijk met een hak of met een sneaker. Je draagt het bij tal van gelegenheden. Het mooiste compliment is als een klant tegen ons zegt dat ze zich zo zelfverzekerd voelt.”

Social Media

Wil je meer weten over grote maten dameskleding, ChrisSize of andere leuke dingen? Wij zijn ook op Facebook en Instagram actief!

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens