fbpx

Wat is ChrisSize, wie zit erachter en voor wie maken wij onze collecties?

Chrissize staat voor sprankelend, stijlvol, zelfbewust en kleurrijk. We maken kleding van hoogwaardige kwaliteit waar je lang plezier van hebt! Een mooie outfit boost je zelfvertrouwen. Als volle vrouw ben je daar net iets meer mee bezig. Wij kennen de struggles van afvallen en aankomen, maar ook de zoektocht welke kleding zit lekker, staat het mooi, kleedt het af? Het plus size label ChrisSize is gestart door de zoektocht naar de ultieme plus size jurk. Inmiddels shop je op de webshop ook broeken, leggings, treggings, flared broeken en tunieken. De collecties zijn zo op elkaar afgestemd, dat alles bij elkaar past. Zo grijp je nooit mis in je kledingkast.

We maken kleding die je zelfvertrouwen geeft! Chrissize is een flamboyant kledinglabel. We ontwerpen voor vrouwen die kiezen voor stijlvol, maar ook comfortabel, tijdloos én duurzaam. Gun jezelf kleding waar jij je lekker in voelt, dat is een cadeautje voor jezelf.

 

Chrissize staat voor:

sprankelend, stijlvol, zelfbewust en kleurrijk.

 

Chrissize staat voor: sprankelend, stijlvol, zelfbewust en kleurrijk. Dat is wat ChrisSize is. Een vrouw die zich durft te laten zien en ja, ook met onzekerheden. ChrisSize is een jong en dynamisch bedrijf van Nederlandse bodem. We zijn ervaringsdeskundig als het aankomt op plussize fashion en hebben de handen ineengeslagen om een stijlvolle, comfortabele, tijdloze én duurzame collectie samen te stellen voor vrouwen met een confectiemaat 42-56. Vrouwen met een druk leven die er bij iedere gelegenheid goed uit willen zien. Onze collectie kun je door de rijke materialen bij verschillende gelegenheden gedurende de gehele week dragen. De ene keer chique met een mooie hak, de andere keer comfortabel met een sneaker maar altijd vrouwelijk. We willen dat je blij bent als je in de spiegel kijkt. Draag wat je leuk vindt en wees trots op jezelf!

ChrisSize is voor de vrouw die een elegante en luxe uitstraling wil bij elke gelegenheid. Het is bij uitstek hét label voor de goedgeklede vrouw die geen concessies doet als het om kwaliteit en pasvorm gaat. Zij heeft een beschaafde doch eigenzinnige look, gaat altijd goed gekleed waarbij zij haar vrouwelijke curves accentueert. Graag vernemen we jouw ervaringen dus voel je vrij om een review te schrijven of ons te mailen met jouw persoonlijke tips. We willen werken aan een product waar jij blij van wordt! Wear what you like and be yourself.

Kwaliteit

We maken kleding van hoogwaardige kwaliteit waar je lang plezier van hebt. De stoffen die we gebruiken zijn crêpe, dolce, microfiber en travel wear. Allemaal stoffen die allure combineren met comfort. Deze stoffen vallen soepel waardoor ze niet tekenen, zijn licht in het gewicht en krimpen niet. Easy wear and easy travel dus met heel veel draagcomfort en weinig onderhoud. Je kunt naar hartenlust mixen en matchen want alles is op elkaar af gestemd.

We hebben het ontwerp en de productie van de collectie geheel in eigen hand en sturen waar nodig continue bij om een hoogwaardig eindproduct te kunnen garanderen. En alles wordt vóór productie door gepast en aangepast voor een optimale pasvorm en heel veel draagcomfort.

Productie

Ik ontwerp kleding met veel draagcomfort van hoogwaardige kwaliteit waar je lang plezier van hebt. De kleine ateliers waar de collecties gemaakt worden, bezoek ik regelmatig. Er wordt geproduceerd onder goede en veilige werkomstandigheden, dat vind ik heel belangrijk.

Social Media

Wil je meer weten over grote maten dameskleding, ChrisSize of andere leuke dingen? Wij zijn ook op Facebook en Instagram actief!

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens