fbpx

Retourbeleid

Chrissize hoopt natuurlijk dat je in de wolken bent met je nieuwe aankoop, maar het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent of toch liever een andere kleur of maat wil. Daarom mag je bij Chrissize je aankoop terugsturen. Retourneren dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop.

Stuur altijd het retourformulier mee dat je dat je hier kunt downloaden en geeft hierop aan welk artikel je terugstuurt.

Voor het terugsturen van de aankoop kun je online je retour aanmelden en een verzendlabel uitprinten. Je hebt hiervoor de tracktrace code nodig, deze staat vermeld op de Chrissize verpakking en is je ook via email toegestuurd (reeks van letters en cijfers). Het nieuwe verzendlabel plak je op de verpakking over het label met je eigen adres.

De verzendzak met daarin je aankoop en het ingevulde retourformulier kun je vervolgens bij ons laten bezorgen. De kosten voor het terugzenden komen voor eigen rekening.

Je retour zending moet binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen zijn. Na ontvangst en controle van je retourzending krijg je per e-mail een bevestiging. We kunnen een aankoop niet terugnemen als:
– De artikelen zijn gewassen en/of gedragen.
– Er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
– De artikelen niet zijn voorzien van een retourformulier.
– Je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
– Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
– De artikelen niet voorzien zijn van de originele labels.

Retour formulier nodig? Download hem hier

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens