fbpx

De basis van ChrisSize

“De basis van ChrisSize is de liefde voor mode vanuit de ervaringsdeskundigheid van moeders tot dochters. Wij ontwerpen en tekenen onze patronen met deze sterke vrouwen in onze gedachten. Daarna begint de zoektocht naar de mooiste stoffen en perfecte afwerking. Als laatste wordt de collectie doorgepast voor een optimale pasvorm. Klanten vinden de kleding elegant en vooral draagbaar. Een jurkje bijvoorbeeld kan feestelijk met een hak of met een sneaker. Je draagt het bij tal van gelegenheden. Het mooiste compliment is als een klant tegen ons zegt dat ze zich zo zelfverzekerd voelt.” “ChrisSize  luistert goed naar haar klanten en doet geen concessie aan kwaliteit en pasvorm. Door de keuze van stretch materialen en kwaliteitsstoffen, valt de kleding heel flatteus. Lichte stoffen met een hoog draagcomfort, die niet krimpen of kreuken. Strijken behoort tot het verleden, het is wash en go.

We vinden de mening van anderen ook heel erg belangrijk en daarom laten we de winkelier aan het woord over ChrisSize. De eerste winkelier is Petra Vleemink van Vlietlaan Fashion in Bussum.

Petra van Vlietlaan Fashion kan niet wachten tot de nieuwe collectie weer binnen komt!

Vlietlaan Fashion probeert voor jong en oud een fijne winkel te maken waar iedereen zich thuis voelt. In de merken die zij nu voert zal dit duidelijk zijn, voor ieder wat wils. Je kunt bij Vlietlaan Fashion heerlijk passen onder het genot van een ouderwets kopje koffie of thee. Wij vroegen aan Petra waarom zij voor de collectie van ChrisSize heeft gekozen?

Petra geeft aan dat zij ervaart dat de pasvorm perfect is, daarnaast is het een fijn merk om te verkopen. ChrisSize is onderscheidend omdat de diversiteit in stoffen en prints iedere keer weer verrassend zijn, alle modellen zijn ieder seizoen weer leuk. Over de pasvorm en de modellen van de items wordt goed nagedacht zodat iedere vrouw er vrouwelijk uitziet. We kunnen allemaal niet wachten op de nieuwe collectie!!

Het mooiste item uit de collectie vindt Petra de Britt Dress. Een heerlijk zittende A-lijn jurk in de befaamde travel kwaliteit met zakken in diverse prints, leopard, is haar favoriet. Petra is vol lof over Chrissize! Wil je meer weten over Vlietlaan Fashion dan kan je een kijkje nemen op haar website of bezoek haar winkel.

 

Sprankelend, stijlvol, zelfbewust, comfortabel en kleurrijk. 

“ChrisSize staat voor: sprankelend, stijlvol, zelfbewust, comfortabel en kleurrijk.  Een vrouw die zich durft te laten zien en ja, ook met haar onzekerheden. Unieke ontwerpen voor curvy vrouwen en voor elke gelegenheid. Het label ChrisSize (maat 42-56)is een dutch design en wordt zowel aan retailers als op de eigen webshop aangeboden. Als ervaringsdeskundigen leggen wij de lat hoog en leveren niet in op kwaliteit en pasvorm!

 

 

 

Deel deze blog via Facebook of Twitter

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens