fbpx

De basis van ChrisSize

“De basis van ChrisSize is de liefde voor mode vanuit de ervaringsdeskundigheid van moeders tot dochters. Wij ontwerpen en tekenen onze patronen met deze sterke vrouwen in onze gedachten. Daarna begint de zoektocht naar de mooiste stoffen en perfecte afwerking. Als laatste wordt de collectie doorgepast voor een optimale pasvorm. Klanten vinden de kleding elegant en vooral draagbaar. Een jurkje bijvoorbeeld kan feestelijk met een hak of met een sneaker. Je draagt het bij tal van gelegenheden. Het mooiste compliment is als een klant tegen ons zegt dat ze zich zo zelfverzekerd voelt.” “ChrisSize  luistert goed naar haar klanten en doet geen concessie aan kwaliteit en pasvorm. Door de keuze van stretch materialen en kwaliteitsstoffen, valt de kleding heel flatteus. Lichte stoffen met een hoog draagcomfort, die niet krimpen of kreuken. Strijken behoort tot het verleden, het is wash en go.

We vinden de mening van anderen ook heel erg belangrijk en daarom laten we de winkeliers aan het woord over ChrisSize. Winkelier Wendy Campfens van Queensize in Noordwijk laat haar mening horen.

 

Wendy Campfens van Queensize is gevallen voor de Dolce en Travel kwaliteit van ChrisSize!

Queensize is dé gespecialiseerde winkel in de Bollenstreek voor vrouwen met een maatje meer. Je vindt er mooie merken, kwaliteit, betaalbare dagelijkse trendy mode maar ook de luxere mode voor bijzondere gelegenheden en leuke accessoires. Wij vroegen aan Wendy Campfens waarom zij voor ChrisSize heeft gekozen als merk in haar winkel.

Wendy: “Ik heb voor Chrissize gekozen vanwege de mooie dolce en travel stoffen en de mooie pasvorm van de kleding”. Ook geeft ze aan dat de klanten veelal erg goed reageren op de mode van Chrissize. De prijs is soms een puntje van twijfel bij klanten, alhoewel de kwaliteit de prijs zeker rechtvaardigt. Daarnaast valt het Wendy op dat de aandacht die Christa heeft voor de tips die wij als winkeliers geven omtrent pasvorm, uniek is. De commitment en het meedenken van Christa met de winkeliers is groot.

Alle namen van de modellen weet Wendy niet, maar de leggings, wijdere broeken, jurkjes in dolce en travelstof en de mooie crêpe jasjes met boordje zijn haar favorieten. Wil je meer weten over Queensize neem dan een kijkje op haar website of bezoek haar winkel!

 

Sprankelend, stijlvol, zelfbewust, comfortabel en kleurrijk. 

“ChrisSize staat voor: sprankelend, stijlvol, zelfbewust, comfortabel en kleurrijk.  Een vrouw die zich durft te laten zien en ja, ook met haar onzekerheden. Unieke ontwerpen voor curvy vrouwen en voor elke gelegenheid. Het label ChrisSize (maat 42-56)is een dutch design en wordt zowel aan retailers als op de eigen webshop aangeboden. Als ervaringsdeskundigen leggen wij de lat hoog en leveren niet in op kwaliteit en pasvorm!

 

 

 

Deel deze blog via Facebook of Twitter

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste mode en aanbiedingen van Chrissize direct in jouw inbox.

Bij aanmelding ontvang je direct een kortingscode van 10% op je eerste aankoop. Veel shop plezier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens